Succes sammen

Succes er noget, vi skaber sammen. Vi samarbejder på tværs af fagområder og ekspertiser om at skabe værdi for vores relationer med ny viden. Vi har branchens dygtigste medarbejdere, der hver dag gør en forskel for vores kunder, skaber tillid og løser væsentlige problemstillinger.

2.414
2.414
Over 2.400 medarbejdere i Danmark
276.000
276.000
Næsten 280.000 medarbejdere globalt
Group 6 Created with Sketch.

PwC er vores samarbejdspartner på skatteområdet, og vi har et stærkt partnerskab præget af tillid. Vi oplever, at de er sublime til at samarbejde på tværs og bidrager med holistiske løsninger på de særligt komplicerede problemstillinger, vi oplever på tværs af fag- og landegrænser.

Christer Tønder Bell
Vice President Global Strategic Tax & Customs hos LEGO

logo_novo Created with Sketch.

Samarbejdet med PwC er meget positivt og præget af gensidig tillid. Vi oplever PwC som fagligt kompetente og med en god forståelse for de konkrete udfordringer, som sektoren står over for på cybersikkerhedsområdet. Samtidig kan de drive samarbejdet effektivt fremad. Det gjorde, at de bidrager aktivt til at styrke udviklingen af en national cyberstrategi for sundhedsområdet i Danmark.

Flemming Christiansen
Vicedirektør, Sundhedsdatastyrelsen 

logo_novo Created with Sketch.

PwC har været vores trusted advisor i tilrettelæggelsen og implementeringen af vores nye teknologiske platform i form af et datasystem, der understøtter og forbedrer vores kerneprocesser i forretningen. PwC har på alle niveauer af programmet udgjort en aktiv og værdiskabende rolle og med høj faglig sparring drevet vores teknologiske transformation, der er med til at styrke Coops vision om kvalitet og ansvarlighed rettet mod vores medarbejdere, medlemmer og kunder.

Claus Byskov
Program Direktør, Coop

logo_novo Created with Sketch.

I was expecting the best and I got positively surprised. PwC has shown and delivered the highest ethical standards with outstanding knowledge and performance resulting in a very smooth transition. The best ‘plug and play’ solution you can dream of.

Marcus Desimoni
CFO & Executive Vice President, GN Store Nord

logo_novo Created with Sketch.

Vi har haft et tæt samarbejde med PwC, og de har været en uvurderlig sparringspartner for os i arbejdet med at opbygge en forretningscase og opnå finansiering af vores ferieresort på Als. De har gjort en forskel for os på flere områder, bl.a. med hensyn til forretningsplaner, modeller og scenarier i dialogen med potentielle investorer. Hvis ikke det havde været for de stærke kompetencer og den tryghed og tillid, som PwC's team har givet, så havde det ikke været muligt at drive projektet så langt.

Niels Feerup
Adm. direktør i Udviklingsselskabet Nordals Ferieresort 

logo_novo Created with Sketch.

Vi oplever, at PwC stiller spørgsmålstegn ved status quo og ikke blot venter på, at vi som kunde fortæller dem, hvad vi har brug for. I vores samarbejde hersker en stor gensidig respekt, tillid og fortrolighed, og det er vigtigt i vores branche. Gennem et lederudviklingsprogram har PwC bidraget til at løse en væsentlig problemstilling for os ved at udvikle forretningsforståelsen for nogle af vores mest talentfulde medarbejdere på tværs af afdelinger, og det hjælper os med at vinde i markedet.

Erik Kristensen
HR Director, Novo Nordisk

Da Dantaxi 4x48 skulle sælges, formåede PwC at styre os sikkert igennem transaktionsprocessen med et skarpt øje på detaljerne. De holdt os i hånden hele vejen og gav ikke slip på noget tidspunkt. Vi oplevede samarbejdet som yderst professionelt og behageligt, og vi var aldrig nået i mål uden PwC’s brede kompetencer på tværs af afdelinger, som var engageret i projektet.

Lars Christiansen
Bestyrelsesformand, Dantaxi 

Fleksibilitet og god ledelse scorer højt i vores årlige tilfredshedsmåling Upward Feedback. Skalaen er 1-5, hvor 1 er bedst.
1,5
1,5
Mulighed for fleksibilitet i hverdagen i PwC.
1,5
1,5
God ledelse – flot tilfredshed med vores ledere.

Som nybagt far sætter jeg pris på fleksibiliteten i PwC. Den giver plads til, at jeg kan udfylde min rolle, så der både er tid til familie og arbejde.

Jens Gammelby
Director
Værdi, resultater og forskel
Tendenser i erhvervslivet

Værdier
De danske familieejede virksomheder er dygtige til at skabe vækst, og de tillægger klart formulerede værdier en væsentlig del af forklaringen på deres gode performance. 8 ud af 10 fortæller, at de har en fælles forståelse af virksomhedens mission og værdier.

(PwC’s Family Business Survey)

76
%
76
%

Bekymring
76 % af CEO’erne er bekymrede for geopolitisk usikkerhed.

(CEO Survey 2019)

I PwC ønsker vi at være mødestedet for dansk erhvervsliv og har skabt rammerne for
240
240
spændende arrangementer i løbet af året
Karriere i PwC

Det er vigtigt for os at skabe de mest udviklende og fleksible rammer for alle, der gør karriere hos os. Er du interesseret i en karriere hos PwC?

Det bedste ved PwC er, at der altid er mulighed for at udvikle sig gennem spændende og udfordrende opgaver. Man står aldrig stille i sin udvikling og har altid mulighed for nye udfordringer, uanset hvor mange års erfaring man har.

Martin Enderberg Lassen
Director
Group Created with Sketch.
logo_novo Created with Sketch.

With their visionary inputs, their competencies and their will to support ISS, PwC has helped us with the setup of our back office activities - the most important part of our business transformation journey that enables us to offer a well-defined set of services, locally and internationally. We are working extremely well together with PwC and really as one team. In addition, PwC is a trusted partner helping us structure the strategy of our Global Support Services that allow us to make a difference internally to support our customer’s business and help them reach their goals.

Olivier Gaspar
Head of Global Support Solutions, ISS World Services A/S

logo_novo Created with Sketch.

PwC er vores neutrale sikring af, at vi i Sundhedsstyrelsen har en reel impact med vores tiltag og kan ændre i vores strategi, hvis vi ikke rammer rigtigt. PwC er en lup, der ser på det, vi sender ud i verden – reformtiltag, handlingsplaner, nye indsatser m.m. – så vi sikrer, at vi rammer rigtigt og kan justere.

Line Raahauge
Sektionsleder i Sundhedsstyrelsen

logo_novo Created with Sketch.

PwC har hjulpet os i forbindelse med at styrke vores indsats over for anti-hvidvask, som er helt vitalt for os, ligesom det er vigtigt i et samfundsmæssigt perspektiv. Vi har stor tillid til PwC, der har formået at levere høj kvalitet og samtidig set projektet i et bredere perspektiv. Projektet kunne kun lykkes på baggrund af de stærke kompetencer fra PwC og det givende samarbejde, vi har haft.

Erwin Kronborg Tøt
Head of Risk i Danske Bank

logo_novo Created with Sketch.

Vi samarbejder med PwC nationalt såvel som internationalt, vi oplever en samarbejdspartner, som udviser stor forståelse for og indsigt i vores forretning og ikke mindst strategiske prioriteter. Vi stiller høje krav til os selv og vores samarbejdspartnere, og vi oplever, at PwC bidrager til, at vi som organisation og virksomhed realiserer vores mål. Vi ser, at PwC i vores relation og samarbejde udviser indsigt, proaktivitet og ikke mindst et højt fagligt niveau i forhold til at løse væsentlige problemstillinger, som vi som virksomhed har og måtte stå overfor.

Hanno Damm
CFO i Truspilot